Αρχική Σελίδα

Guangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Guangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd

Η Co. ηλεκτρικών οικιακών εξοπλισμών Cupsi, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην παραγωγή των υψηλών γυαλικών Borosilicate, η σειρά των προϊόντων επεκτείνεται από το γυαλί teaware, coffeeware στο drinkware, το σκεύος για την κουζίνα και άλλα στοιχεία γυαλιού. Οι καλύψεις εργοστασίων άνω των 20.000 μετρητών squre με περισσότερους από 200 techinical εργαζομένους, και το σύγχρονο εργαστήριο, επαγγελματικό quipment παραγωγής, το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου είχαν κερδίσει το κέρδος η καλή φήμη σε πολλές oversea χώρες. Συνεργαστήκαμε με πολλούς τοπ πελάτες στον κόσμο όπως το walmart, starbucks, Lifefactory, και άλλοι πελάτες εμπορικών σημάτων για χρόνια.

 

Η συλλογή γυαλικών Cupsi είναι στόχος να παρουσιαστεί στους πελάτες μια θαυμάσια ζωή καθημερινά και παντού.

 

 

Η αρχή επιχείρησης υπηρεσίας μας είναι να εμμείνει για» να δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, που δημιουργεί την αξία για τους πελάτες «.

 

Δημιουργικότητα: Βάση στις ανάγκες πελατών, όχι μόνο εστίαση στην πρόθεση αλλά και την προσοχή προϊόντων η δημιουργικότητα λειτουργίας προϊόντων.

Χρησιμότητα: Η πλήρης γραμμή παραγωγής του ηλεκτρικού οικιακού εξοπλισμού γυαλιού Cupsi είναι BPA-ελεύθερα και προϊόντα χρησιμότητας για τη καθημερινή ζωή.

Συνεργασία: Υπογραμμίζουμε στη διαχείριση της ποιότητας των προϊόντων, της ανταγωνιστικής τιμής, και της καλής υπηρεσίας για να καθιερώσουμε τη στρατηγική συνεργασία συνεργασίας μακρύς-όρων με τους πελάτες.

Ικανότητα υποστήριξης: Επιμένουμε η έννοια της ικανότητας υποστήριξης προϊόντων για να αναπτύξουμε τα ανταγωνιστικά προϊόντα στην αγορά.

Ακεραιότητα: Πιστεύουμε ότι ο επιχειρησιακός τρόπος της ακεραιότητας είναι ο θεμελιώδης να εξασφαλίσει την ποιότητα για τους πελάτες.

Guangzhou Cupsi Houseware Co.,LtdGuangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd

Guangzhou Cupsi Houseware Co.,LtdGuangzhou Cupsi Houseware Co.,LtdGuangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Guangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd

Guangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd Guangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd Guangzhou Cupsi Houseware Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Cupsi

Αριθμός Υπαλλήλων : 201~300

Ετήσιες πωλήσεις : 5million-10million

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 90% - 100%